English version
EXPERT CRANE SRL
Copyright 2015 "EXPERT CRANE"    toate drepturile rezervate  email: office@expertcrane.ro

Standarde
I.S.C.I.R.
Legislatie
Statistici
Portofoliu
Certificari
Autorizari
Bine ati venit la EXPERT CRANE
   Societatea comerciala EXPERT CRANE  S.R.L. a fost infintata in anul 2009 si in prezent este una din firmele cunoscute si recunoscute in domeniu proiectarii ,testarii si analizei tehnice, avand 30 angajati si o cifra de afaceri de peste 988.000 euro media anuala.

   Inregistrata cu un capital integral privat, EXPERT CRANE s-a dezvoltat continuu si a devenit una din cele mai importante societati de testari si analize tehnice din tara, fiind bine cunoscuta prin serviciile oferite. In colaborare cu I.S.C.I.R. Romania, MATERIALS TESTINGS S.L.R., WELD MILDIN S.R.L. si SPECTRUM  NTD S.R.L. s-au expertizat masini de ridicat din cele mai variate tipologii.

   EXPERT CRANE dispune de o structura organizatorica flexibila si eficienta, cuprinzand echipe multidisciplinare de specialisti, pregatiti oricand sa satisfaca cele mai exigente cerinte pentru lucrari de un inalt nivel de competenta.EXPERT CRANE ofera servicii de consultanta si proiectare pentru societati de stat si autoritatile sectorului public precum si pentru mari companii industriale si comerciale, intreprinzatori privati in domeniul constructiilor industriale pentru diferite domenii, constructia, modificarea si expertizarea masinilor de ridicat, confectii metalice din diferite domenii de activitate.

   Flexibilitatea, promtitudinea si calitatea serviciilor furnizate, sustinute de o dotare tehnica adecvata recomanda EXPERT CRANE ca fiind un partener de prima clasa pentru clienti din intrega tara. Activitate principala: conform codificarii (Ordin 337/2007) Rev. Caen (2) 7120 - Activitati de testari si analize tehnice.

Principala piata a afacerilor: ROMANIA si TARI DIN COMUNITATEA EUROPEANA
Telefon/Fax: 0351.405.209

Str. Vasilescu Carpen, nr. 3,
bl. M12, et. 3, ap. 9
Craiova, jud. Dolj
Telefon/fax: 0351.405.209,
0770.980.701, 0771.036.899
E-mail: office@expertcrane.ro
Program: Luni-Vineri 07:30-15:30

Punct de lucru: Com. Simnicu de Jos, sat Simnicu de Jos, Tarlaua 10, Parcela 471, Judetul Dolj.